Home » Recensies

Voedingsaccessoires.nl
(17 maart 2017)

"De meest populaire knijpzakjes zijn de Squiz knijpzakjes. De Squiz knijpzakjes kunnen makkelijk en zonder te morsen gevuld worden dankzij de stevige, dubbele Ziploc-sluiting onderaan. Voor baby’s en peuters (4-24 maanden) kan je gebruikmaken van de Squiz tops, die apart verkrijgbaar zijn. Kenmerken: inhoud: 130 ml; vervaardigd van 100% Europese materialen en gegarandeerd vrij van BPA, PVC en Phthalate; geschikt voor de afwasmachine (bovenste rek); kan bewaard worden in de koelkast of diepvriezer en herbruikbaar. Een Squiz knijpzakje is gemiddeld 50 keer opnieuw te gebruiken."

lees de hele blog/review op https://www.voedingsaccessoires.nl/zelf-knijpfruit-maken/

------------------------------------------------------------

Waymadi.nl 
(17 maart 2017)

"Squiz knijpzakjes zijn voor ons echt een uitkomst. Nu de peuter het geduld eindelijk kan opbrengen om iets langer dan vijf minuten te focussen op eten maak ik hier flink gebruik van."

lees de hele blog/review op https://www.waymadi.nl/2017/03/17/squiz-knijpzakjes-recepten/

------------------------------------------------------------

Lotus writings - voor ouders die ook gewoon hun best doen
(27 januari 2017)

"We hebben onze herbruikbare knijpzakjes afgelopen week voor het eerst gebruikt en er is geen woord gelogen aan de beloftes die het product maakt: de sluiting is zo makkelijk en de knijpzakjes lekken niet! Doordat het een vrij groot zakje is, kan je deze makkelijk vullen – met vers fruit in ons geval. Verder werken ze natuurlijk precies zoals andere knijpfruitjes, dus de kinderen slobberden snel en tevreden hun hapjes naar binnen. Behalve vanwege het gebruiksgemak, raad ik ze ook aan omwille van het milieu. Als je dan toch knijpfruit wil geven, dan toch liever vers én in een zakje dat je meerdere malen kan gebruiken?"

lees de hele blog/review op https://www.lotuswritings.nl/squiz-knijpzakjes/

------------------------------------------------------------

What's on mama's mind 
(5 augustus 2016)

"Onderaan het zakje zit een ‘ziplock’ sluiting. Zodoende is het makkelijk om de zakjes te vullen en schoon te maken. Nou komt echt het toppunt: ze kunnen in de vaatwasser en in de vriezer en in de magnetron!
Deze handige Squiz knijpzakjes kunnen dus in de vriezer, erg fijn. Dus je maakt gewoon een grotere hoeveelheid en verdeeld het over de zakjes die je hebt.  De zakjes zijn zelfs magnetronbestendig. Zo kun jeje groente hapje er zelfs in opwarmen of bijvoorbeeld babyvoeding.

Jammer dat ik niet beter heb geluisterd toen mij de eerste keer iets over de Squiz zakjes werd verteld want ik vind ze reuze handig en ze zijn ook nog eens erg leuk."

lees de hele blog/review op https://www.mamas-mind.nl/squiz-knijpzakjes-herbruikbare-knijpzakjes/

------------------------------------------------------------

Kidseropuit.nl - travelblog 
(17 juli 2016)

"De knijpzakjes zijn op twee criteria getest: succes bij mijn dochter (eet ze haar fruit nu wel op?) en gebruiksgemak. Want hé, mocht mijn dochter nou ineens haar vingers er bij opeten, dan is dat fijn. Maar het moet wel ook een beetje drukke-ouderproof zijn, anders belandt het ding al gauw in een hoekje van de kast. Ofwel: het fruit moet snel en handig in het zakje kunnen, het zakje moet makkelijk dichtgaan én het moet snel schoon te maken zijn, liefst in de vaatwasser. En ohja, veiligheid voor kind staat uiteraard voorop. (...)

Kan ik de Squiz aanbevelen? Yes, I can! Dochterlief heeft zonder morren de nodige vitamientjes naar binnen gewerkt en het kost weinig moeite om de zakjes te vullen en schoon te maken."

lees de hele blog/review op https://kidseropuit.nl/review-squiz-knijpzakjes/

------------------------------------------------------------

Blogmama
(23 maart 2016)

"De Squiz knijpzakjes zijn hersluitbaar en makkelijk te vullen. Je kunt Squiz bewaren in de koelkast of in de vriezer. De Squiz zakjes kunnen ook in de vaatwasser. Voor baby’s vanaf vier maanden is een handige zachte siliconen drinktuit te bestellen.

Naast het gemak, ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu. Squiz geeft minder afval en wordt gemaakt in Zwitserland van 100% Europese materialen en gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten."

lees de hele blog/review op http://blogmama.nl/squiz-hervulbare-knijpzakjes/

------------------------------------------------------------

Patricia neemt je mee 
(1 april 2016)

"In gebruik waren de zakjes inderdaad heel makkelijk. Aan de onderkant van de zakjes zit een dubbele zipper waardoor de zakjes echt goed gesloten worden en niet lekken. Op het zakje zit een vulstreep, echter het kan zijn dat je toch nog wat teveel in het zakje gevuld hebt, afhankelijk van hoever je het zakje zelf open knijpt bij het vullen. Het is waarschijnlijk overbodig om te zeggen dat je eerst de dop op de verpakking draait en daarna het zakje gaat vullen. Vervolgens dus de dubbele zipper dicht en smullen maar."

lees de hele blog/review op https://patrician46.wordpress.com/2016/04/01/review-squiz-herbruikbare-knijpzakjes/

------------------------------------------------------------

Trotsemoeders.nl 
(1 juni 2015)

"De zakjes kun je schoonmaken. Handig is om dat direct na gebruik te doen en vooral de richeltjes snel schoon te maken wanneer je bijvoorbeeld ontbijtgranen hebt gebruikt, anders plakken deze snel vast. Onder de kraan zijn ze prima schoon te maken, maar ze mogen ook in de vaatwasser.

Ik vind dit echt een hele mooie vinding. Het is uiteraard beter voor het milieu dan de wegwerp-zakjes, maar het geeft je ook de mogelijkheid om de inhoud zelf te bepalen en aan te passen aan de voorkeuren van je kind(eren)."

lees de hele blog/review op https://trotsemoeders.nl/2015/06/squiz-herbruikbare-knijpzakjes-recensie/

------------------------------------------------------------

Wij testen het.nl 
(22 april 2015)

"Praktisch voor moeders en leuk voor kinderen: Voor baby’s handig om klaargemaakte hapjes in mee te nemen of te geven. Voor kinderen een leuk alternatief voor de wegwerp knijpzakjes die vaak de favoriete keuze zijn in de tas. Daar kleven namelijk een aantal nadelen aan: prijzig, toevoegingen, conserveringsmiddelen en veel afval. Al een grote hit in Amerika, en nu ook verkrijgbaar in Nederland! Herbruikbare knijpzakjes zijn het ecologische, gezonde en economische alternatief. En toch net zo handig!"

lees de hele blog/review op https://www.wijtestenhet.nl/squiz-het-handige-knijpzakje-om-zelf-te-vullen/

------------------------------------------------------------

Mamaliefde - Live, love, learn and play 
(3 maart 2015)

"Kortom ik ben helemaal fan van deze zakjes. En onze dochter ook, onze zoon is er nog wat onhandig mee en knijpt er vooral heel veel in. Zelfs als ze leeg zijn mag ik ze niet wegleggen, omdat ze de diertjes zo leuk vind. Het handige is dat ze na gebruik gewoon in de bovenste lade van de vaatwasser meegaan en de volgende keer weer gebruikt kunnen worden. "

lees de hele blog/review op https://www.mamaliefde.nl/blog/squiz-knijpzakjes-recepten-zelf-vullen-groenten-fruit/

------------------------------------------------------------

Mamaschrijft.nl 
(28 januari 2015)

"Het gebruiksgemak is enorm: je maakt de zakjes aan de onderkant open en stopt er lekkers in: een smoothie, een shake of yoghurt of babyvoeding. Zakje dicht, dop nog even extra stevig aandraaien en gaan. Naast het feit dat ze onderweg heel praktisch zijn, kun je ze thuis natuurlijk ook heel goed gebruiken. Wanneer je kind ziek op de bank ligt bijvoorbeeld maar ook voor kinderen met een allergie is het een uitkomst. Aangezien je het eten thuis bereid en zelf in de zakjes doet, weet je zeker dat de inhoud niet met andere voedingsmiddelen in aanraking komt."

lees de hele blog/review op https://www.mamaschrijft.nl/erop-uit-met-kinderen/gezond-spul-de-knijpzakjes-van-squiz/

------------------------------------------------------------

Smulpaapje.nl 
(2 september 2014)

"Smulpaapje is fan. Dat moge duidelijk zijn. Er is nu geen enkel excuus meer om voor je baby-/kindervoeding terug te vallen op kant en klaar of voorverpakt. Niet alleen is het vers lekkerder, maar omdat de zakjes herbruikbaar zijn ben je op de lange termijn ook echt goedkoper uit. Let wel dat je je kind(eren) uitlegt dat ze de zakjes na gebruik niet weggooien (of dat iemand dat, zoals bij ons, voor ze doet!). Anders wordt het alsnog een duur geintje!"

lees de hele blog/review op https://www.smulpaapje.nl/blog/review--squiz/